T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / ARDEŞEN - Ardeşen Fırtına Vadisi İrfan Tufan Karaoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ardeşen Fırtına Vadisi İrfan Tufan Karaoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

KONAKTEPE MAH. ARDEŞEN SAHİL YOLU CAD. NO 308 ARDEŞEN / RİZE
Vizyon
Bulunduğu sosyal çevreye katkı sağlayan, öğrenci veli öğretmen ilişkilerinde hoşgörüyü yakalayan, eğitim, yönetim ve sosyal faaliyetlerde başarısını kabul ettirmiş tercih ve takdir edilen bir kurum olmak.
Misyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, kendisi ve toplumu ile barışık, özgüveni yüksek, bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanan, Turizm alanında yüksek düzeyde bilgi ve donanıma sahip, bir üst öğrenime hazır, hoşgörü sahibi iyi bir insan iyi bir öğrenci yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz; Başarının beraberlik bilinciyle yakalanacağına inanır. Sosyal çevremizin ihtiyaçları ve bireyin yeterliliklerine önem verir. Her öğrenciye öğrenme olanağı sağlar. Sosyal ilişkilere ve faaliyetlere önem verir. Veli öğretmen işbirliğini sürekli geliştirmeyi sağlar. Saygı ve hoşgörüye önem verir. Kararlarda katılımcılık esastır.
Öğretim Şekli :Tekli
Katı yakıt merkezi
İngilizce,Arapça
DOLMUŞ
Taşımalı
KONAKTEPE MAHALLAESİ KARADENİZ SAHİL YOLU NO:180 ARDEŞEN/RİZE
5 Km.
9.sınıf 78 / 10.sınıf 54 / 11.sınıf 50 / 12.sınıf 0 / toplam 182
Futsal, Rafting
Geri Dönüşüm
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
İsviçre ve İtalya ortaklığı ile yürütülecek olan bir proje başvurusu yapılmıştır.